Waardevolle, innovatieve oplossingen voor de gezondheidszorg.

Momenteel hebben we twee innovatieve oplossingen in onze portfolio. U kunt deze hieronder bekijken. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Onze oplossingen
Over ons

Onze oplossingen

Almar

Changing the game in Radiation protection dosimetry.

Almar meet actief verschillende soorten straling met bijzondere precisie en slaat de metingen op.

 Meet röntgenstraling, gamma en beta-straling en neutronen
 Meet actief én over tijd
 Compact formaat en gewicht
 Lange batterijduur
 Lage kosten
 Werkt stand-alone
 Bijzonder lage detectielimiet
 Altijd toegang tot data via SaaS, CDS & CDM (Cloud Data Service & Cloud Device Management)

Neem contact met ons op

Hygga

Door middel van moderne technologie worden resources efficiënter ingedeeld, met focus op de patiënt. Hierdoor kan alle tijd genomen voor de patiënt, en worden er minder verbruiksmaterialen gebruikt.

 Eenvoudig een afspraak voor vandaag of morgen
 Thuis of op het werk wachten
 Geen wachttijd in de wachtkamer
 Niet hoeven terugkomen voor behandelingen
 Zorgprofessional ziek, afspraak gaat door

Voordelen voor de praktijk

 Veel efficiënter
 Meer omzet met dezelfde resources
 Gemotiveerde en tevreden medewerkers
 Hogere klantentevredenheid
 Beter inzicht door real-time rapportages
 Meer behandelingen
 Minder verbruiksmaterialen

Neem contact met ons op

Over ons

Overtuiging

Innea gelooft in verbindingen en de voldoening, impact en comfort die er ontstaan wanneer mensen, mogelijkheden, producten en kennis bij elkaar gebracht worden. Innea is gedreven om relaties op te bouwen die gebaseerd zijn op menselijkheid, kwaliteit, en transparantie. Iedere organisatie en iedere medewerker verdient simpelweg het beste en wij zetten ons dagelijks in om samen met ons team, leveranciers en onze klanten te kijken hoe we innovatieve technologie kunnen inzetten om iedereens ervaring te verbeteren.

Belofte

Innea is 100% gecommitteerd om het comfort, werkplezier en veiligheid van onze klanten, hun cliënten, en medewerkers te optimaliseren. Een kleine investering kan een mega impact maken en dat vinden wij belangrijk. Als wij doen waar wij het beste in zijn – het vinden en selecteren van de meest innovatieve producten, én uitmuntende service verlenen – kunt u uw werk op de beste en prettigste manier doen. Voor uzelf, uw cliënt en uw medewerker.

Bewijs

Innea verkoopt nooit iets waar wij zelf niet achter staan. Alle producten worden met zorg en aandacht geselecteerd, getest en geïmporteerd en moeten voldoen aan onze nauwkeurige lokale en industriële richtlijnen. Innea wordt gedreven door een passie om de beste producten naar de markt te brengen en spaart geen inspanning of moeite om deze wereldwijd te vinden. Wij kiezen persoonlijk de eerlijke, kwalitatief hoogwaardige producten, zodat u dat zelf niet hoeft te doen. Door onze persoonlijke en rechtdoorzee benadering houden we nauw contact met onze klanten en partners en zijn we gecommitteerd aan het leveren van de beste service voor optimale tevredenheid.

Neem contact met ons op